Hírek 1/2

A CSOK Plusz program hatása egyértelműen érezhető a hazai lakáspiacon, és azok számára, akik 2024-ben lakásvásárlásra készülnek, érdemes figyelembe venni néhány tényezőt. Nézzük meg együtt ezeket és beszéljünk a lakáspiacon történt változásokról is!


Az elmúlt években a magyar házépítési ipar dinamikus fejlődésen ment keresztül, és a fogyasztók igényei is számos változáson estek át. Ebben a cikkben feltérképezzük, hogy mi foglalkoztatja leginkább a magyarokat a házépítés terén és hogyan változtak az igények az elmúlt 10 évben. Továbbá, megvizsgáljuk, hogy ma megéri-e házat építeni Magyarországon, és hogyan lehet egy fenntartható otthont felépíteni.


A házépítés területén is jelentős változásokat hoz majd a technológia fejlődése az elkövetkező években. Az építőiparban a hagyományos módszerek mellett már jelen vannak az új technológiák, amelyek lehetővé teszik az építési folyamatok hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tételét.


Felkapott trenddé vált a haszontalannak vélt tárgyakat új funkciókkal felruházni. Ha te is érzel magadban indíttatást arra, hogy új életet adj a tárgyaknak ahelyett, hogy a szemétkupacra kerüljenek, vagy tanácstalan vagy, miként tehetsz egy időben a környezetért és a praktikusságért kreatív módon, ötletelő cikkünk neked szól!A tudatos energiahasználat mindig is fontos kérdés volt. Napjainkban azonban a környezeten kívül a pénztárcánk is jócskán megsínyli, ha nem ügyelünk rá. Nem mágia, inkább felelős, racionális gondolkodás szükséges ahhoz, hogy optimalizáld az otthonod energiahasználatát. Ezúttal abban segítünk, hogyan, miben lehet energiát spórolni, ezzel csökkenteni az otthonod rezsijét! 
A környezetünk megóvása és a tudatos fogyasztás mára a mindennapjaink részét képezik. De mégis miért állnánk meg az elektromos autó vagy vászon bevásárló- és csomagolószatyrok használatánál? Otthonunk takarítása során egy sor vegyszer és plusz...

Energiahatékony családi házak tervezése és kivitelezése:

 Ajánlatkérés

Bánhegyi Zsófia
banhegyizsofi@gmail.com
+36 30 456 1895

Kivitelezési lokációnk: Budapest, Pest megye.

Keressen minket bizalommal!